Aalborg Judoklub
(stiftet 12. Januar 1954)

Alle er velkomne til at prøve en træningsaften - ganske gratis!

Ændring i træningstider:
Ungdomsholdet og Børnehold træner sammen: tirsdag og torsdag 18:00-19:30.
Senior A og B træner sammen: tirsdag og torsdag 19:30-21:00

Som medlem af Aalborg Judoklub opretter og vedligeholder man selv sine medlemsdata.

Alle, som ønsker at opretholde kontakten til klubben, er velkomne til at oprette en gratis profil og dermed få mulighed for at blive orienteret om klubbens aktiviteter. Det er vigtigt, at dine kontaktinfo er korrekte, da de er basis for vores kontakt med dig. Hvis du ikke straks efter oprettelsen modtager en bekræftelse per mail, bør du kontrollere dine data.

Forældre, som ønsker at støtte op om klubbens frivillige arbejde og hjælpe til ved afvikling af klubbens arrangementer, må hellere end gerne oprette en profil.

Opret gerne profil for mindre søskende, så de kan blive orienteret ifm oprettelse af nye hold.

Passivt medlemskab giver bl.a. adgang til klubbens generalforsamlinger og tilkøbes årligt under SHOP.

Aktivt medlemskab er nødvendigt for deltagelse i klubbens træning og turneringer.

Kontingentsatsen for medlemskab er 300kr/90dage.

Hvis du får behov for en pause fra judo foregår udmeldelse ved skriftlig henvendelse til: kasserer "snabel-a" aalborgjudoklub.dk